Over proSPOOR

proSPOOR is sinds 2008 als zelfstandige aanbieder beschikbaar voor het leveren van diensten voor bedrijven die zich op enige wijze bezig houden met spoorgebonden openbaar vervoer (OV).

proSPOOR richt zich op het ondersteunen van bedrijven die zich bezighouden met beveiligingssystemen voor spoorgebonden infra, met specifieke seinwezen- en productkennis. Daarnaast kan proSPOOR bedrijven in de weggebonden infra markt adviseren op het gebied van de implementatie van Systems Engineering methodieken.

Dit kan zowel voor heavy rail (trein) als light-rail (tram, metro, sneltram) zijn.
ProSPOOR kan bogen op ruim 10 jaar ervaring in calculatie-, ontwerp/engineering-, test- en realisatie ervaring in de spoorwegmarkt! In de naam "proSPOOR" komt dit ook tot uitdrukking: De naam bestaat uit twee afzonderlijke delen "pro SPOOR", vrij vertaald als "vóór het spoor".

Daarmee worden die potentiële klanten bedoeld waaraan proSPOOR zijn diensten kan aanbieden. Dit zijn onder andere spoorinfra beheerders, - aannemers, - leveranciers, - ingenieursbureau's en certificeringsbedrijven.

Daarnaast beschikt proSPOOR over kennis van Systems Engineering. Deze ontwerpmethodiek wordt door Rijkswaterstaat in toenemende mate opgelegd als leidraad voor de uitvoeringsmethodiek van weggebonden infraprojecten.

Indien u als weggebonden infra aannemer worstelt met de nieuwe werkwijze, kunt u contact opnemen met proSPOOR om samen na te gaan hoe, project specifiek, hier juist mee om is te gaan.

Geïnteresseerd?
Neem contact op